CUBALICIOUS

CUBALICIOUS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cubalicious. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2022 om 7:50 Prima eten. Wel de 'speciaal' versie nemen. De beignets zijn nu een stuk minder soppig met de nieuwe verpakking, maar ik was wel een beetje teleurgesteld door de chicharón met zoete aardappel. Alleen de bezorgtijd..erg lang.
21 jan 2022 om 12:02 Heerlijk stoofvlees! Het leek alleen wel alsof ik per ongeluk varkens ipv de bestelde kip stoof heb gekregen, maar des al niettemin was het erg lekker!
17 jan 2022 om 20:50 Really good food as always!!
16 jan 2022 om 20:15 Ruim een half uur te laat, zonder melding. Er stond ook geen telefoonnummer bij het restaurant. Sommige onderdelen van het eten waren wat slof geworden door de lange tijd. Voor de rest was het wel lekker eten.
9 jan 2022 om 19:48 Saai en zuur eten. De bijgerechten waren gewoon kant en klare inkoop. Veel te veel geld voor slecht eten.
8 jan 2022 om 20:54 Kip en rundstoof waren goed van smaak ! rijst met groente erbij is een aanrader. Al met al zeer tevreden:)
3 jan 2022 om 11:36 Echt niet lekker en veel te duur
2 jan 2022 om 19:09 Een keer nooit weer. Patat was koud, rest vd tapas was lauw en zacht/slof. De garnalen en inktvisringen waren vd kwaliteit zoals je het zelf haalt in de supermarkt. Dan was er ook nog eens geen saus te bekennen. En dan ook nog zo duur zijn. Afrader!
1 jan 2022 om 20:43 Varkensvlees uit de oven (cerdo asado al horno) was niet best. Behoorlijke smaakloze plakken taai vlees met nog een plak bot erbij. De pompoenbeignets waren ook niet te hachelen. Best wel teleurstellend voor de prijs. Kip met fruit was wel aardig.
24 dec 2021 om 22:33 Vandaag voor eerste en laatste keer hier iets besteld. Prijs kwaliteit klopt totaal niet. Tapas, 8 items, alles gefrituurd, over smaak kun je van mening verschillen, maar de hoeveeheid die je krijgt voor € 27.50, net gezegd voel me behoorlijk genomen
12 dec 2021 om 21:14 De empanadas en de nuggets waren lekker. De kroketjes slap. Zo ook de patat in het kindermenu. Het is zo dichtgepakt dat ze slap en nat zijn.
7 dec 2021 om 0:49 Eten was goed van smaak, zeker een aanrader!!